MEMPERKENALKAN PRODUK ANTI RESDUNG YANG TERUJI & TERBUKTI IV MIST

Kesan positif boleh dilihat segera sepantas 7 hari.
Produk mampu milik, berkualiti tinggi dan telah membantu ramai orang.

Ucapkan selamat tinggal kepada gatal-gatal hidung terutamanya setiap pagi. Suara bercakap seakan berdengung atau menghidung. Cukup-cukuplah masalah kerap bersin dan selsema yang tidak pernah mahu pergi!

Sah Halal JAKIM

Gunakan tanpa was-was. IV Mist mempunyai sijil HALAL Jakim (MS 2200 : 2008 1 073 - 12/2014)

Teknologi Nano

Minyak yang mempunyai zarah lebih halus seperti air. Ia tidak melekit, cepat meresap, pantas bertindak dan memberi kesan segera

Aroma Terapi

Bau IV Mist telah diformulasikan supaya sesuai dengan aroma yang mampu memberikan kesan selesa dan tenang kepada para penggunanya.

Pelbagai Guna

Selain untuk resdung, IV Mist boleh dijadikan seperti minyak angin dan boleh digunakan untuk sakit luaran. Jimat, anda tak perlu guna produk berasingan atau produk lain.

Bahan-Bahan Premium, Terpilih Dan Manfaatnya

Halia Bara

Mengeluarkan angin dari dalam tubuh. Melegakan resdung

Saffron

Melancarkan peredaran darah. Bersifat menenangkan.

Serai

Memecah lendir & kahak. Anti-oksidan & anti-radang.

Habbatus Sauda

Anti alergi. Menstabilkan Metabolisme tubuh.

Argan

Anti-inflamasi dan meredakan ketegangan.

Pudina

Menyegarkan. Melegakan saluran pernafasan. Mempunyai anti-bakteria.

Limau Purut

Melancarkan sistem pernafasan. Merawat gigitan serangga​.

Kelapa Dara

Pelembab semulajadi. Anti-Radang, Antimikrob & Antiviral. Mencegah ruam.

Halia

Memanaskan badan. Melegakan loya, batuk dan sakit tekak.

Testimonial

Anda mungkin akan 'skip' video ini, kami syorkan anda menontonnya dari awal sehingga habis. Sepenuhnya!

Ini adalah rakaman benar, kisah seorang penderita resdung tegar bertahun-tahun  seperti anda. Kemudiannya beliau menjadi ejen, dan seterusnya menjadi stokis dan akhirnya menjadi leader negeri.

Lagi testimoni : 

Pakej dan Harga IV Mist

Pilih pakej IV Mist yang sesuai dengan kehendak anda. Walaupun kesan segera boleh dirasai dalam 7 hari, tapi untuk kesan yang lebih maksima, kami mengesyorkan anda membeli 2 atau 3 unit.  IV Kids pula adalah merupakan IV Mist yang dirumus lebih sesuai untuk kanak-kanak. Ia juga mempunyai pelbagai manfaat dan kegunaan.

Barang Sampai Baru Bayar?

Sekiranya anda kurang mahir dengan online banking / online transfer, jangan bimbang, kami menawarkan perkhidmatan ‘Barang Sampai Baru Bayar’, atau Cash On Delivery (COD). Kami mempunyai kerjasama dengan NINJAVAN.

  • Pastikan anda benar-benar serius.
  • Perkhidmatan ini cuma untuk Semenanjung Malaysia SAHAJA
  • Barang akan sampai diantara 1-5 hari bekerja bergantung lokasi anda.
  • Pastikan nombor telefon anda boleh dihubungi oleh runner courier kerana; 
  • Pihak NinjaVan mempunyai jadual perjalanan mereka dalam seharian.
  • Sediakan wang yang mencukupi.

*mesej anda akan dihantar terus melalui aplikasi WhatsApp. 

IV Mist Membantu Melegakan Masalah Berikut;

Tentang Resdung

Sebenarnya Resdung berpunca dari pembengkakan turbinate di dalam rongga-rongga muka. Fungsi rongga-rongga ini adalah menghasilkan lendir dan mengalirkan ke seluruh bahagian muka. Justeru, apabila bengkak pada turbinate terjadi, ia menyebabkan lendir tadi tidak dapat mengalir dengan sempurna lalu menyebabkan ia mula tersekat dan bertakung di dalam rongga-rongga muka.

Seterusnya, apabila lendir-lendir tadi mula bertakung, ia mula bagi tekanan pada bahagian muka, mata dan hidung lalu gejala-gejala seperti hidung tersumbat, gatal-gatal muka dan rasa sakit pada bahagian muka berlaku. Tambahan pula, sekiranya lendir dibiarkan bertakung di dalam rongga tanpa mendapatkan rawatan yang efektif, ia akan mula membusuk dan pembiakan bakteria akan terjadi.

Akibatnya, jangkitan kuman pada anggota badan pada bahagian muka seperti telinga, mulut serta mata akan berlaku. Kes terburuk adalah resdung menjadi kronik apabila bakteria serta kuman ini merebak ke bahagian otak lalu boleh mengancam nyawa. 

Selain itu, dikenalpasti ada juga gejala resdung menjadi bertambah kuat kerana berpunca dari alahan kepada perkara tertentu. Antara alahan yang popular dalam kalangan pesakit resdung adalah habuk, cuaca dan juga makanan terutamanya makanan laut.

Resdung akan lebih aktif apabila anda memiliki alahan. Setiap orang mempunyai alahan yang berbeza-beza, ia seperti cap jari manusia yang masing-masing berlainan. Ini bermakna jika anda tidak ‘berpantang’ maka  anda akan lebih terdedah kepada resdung.

Ciri-ciri lendir yang keluar ini juga akan membantu mengenalpasti tahap kronik resdung anda. Antara cirinya adalah seperti berikut: 

  • Jernih = Biasa
  • Kuning kehijauan = Hampir kronik
  • Hijau + berdarah + nanah = Kronik

Jadi cegahlah sebelum ia parah. 

Pertama, apa yang perlu anda tahu IV Mist dihasilkan menggunakan 10 herba khas yang dipilih sesuai untuk merawat resdung dan telah melalui proses teknologi nano. Proses saintifik ini menjadikan zarah minyak di dalam IV Mist lebih kecil berbanding zarah air dan ianya satu-satunya minyak yang boleh disembur.

Manakala, dalam merawat resdung, IV Mist berfungsi cepat meresap ke dalam kulit dan membantu mengecutkan turbinate yang bengkak. Hasilnya, lendir yang bertakung di dalam rongga muka anda akan mengalir keluar, sama ada melalui hidung atau mulut lalu menyembuhkan penyakit resdung anda.

Pada masa yang sama, ciri-ciri lain IV Mist adalah aromanya dapat memberikan kelegaan dan ketenangan apabila anda menghidunya secara dalam dan perlahan-lahan selain bersesuaian untuk penjagaan kulit muka anda.

© 2020 All Right Reserved By IV Synergy Sdn. Bhd.