IV Mist? Apa itu IV Mist?

Sesungguhnya, kami tidak sekali-kali mahu ‘overclaim’, tetapi banyak pengguna-pengguna IV Mist memberikan testimoni dan pengalaman mereka yang ada masanya diluar jangkaan kami. Ramai mereka mengatakan IV Mist menyelesaikan pelbagai masalah selain Resdung antaranya seperti;  jerawat, kudis, kurap, panau, gatal-gatal, ekzema, kekejangan otot, bahkan ada yang menyatakan ia mampu menghindarkan serangan migrain dan asma. Banyak lagi testimoni-testimoni pelanggan kami yang tak mampu kami senaraikan.

HALAL & Berasaskan Herba

IV Mist adalah produk buatan tempatan, lulus status HALAL JAKIM dan NOT, terhasil dari formulasi 9 jenis herba terpilih dimana keberkesanannya terbukti dalam perubatan. 10 herba terpilih tersebut ialah Halia, Safran, Argan, Habbatus Sauda, Halia Bara, Limau Purut, Minyak Kelapa Dara, Pudina dan Serai. Produk ini merupakan produk sapuan yang dibotolkan dalam botol semburan mudahguna dan menarik.

Masalah Resdung Bertahun-tahun Hilang!

Matlamat utama penghasilan IV Mist adalah untuk menangani masalah Resdung. Ramai pengguna kami yang sudah bertahun-tahun menderita resdung akhirnya berjaya diselesaikan dengan produk ini. Apa yang menariknya, selepas menggunakannya IV Mist seberapa ketika, kami mendapati ia mempunyai pelbagai kegunaan lain yang kami sendiri tidak sangkakan yang diberitahu oleh para pengguna kami. Lihat testimoni di bawah ini : 

Harga Mampu Milik Bagi Produk Yang Berkesan Ini?

Niat kami ingin membantu anda semua, kami memasarkan produk yang berkesan ini dengan harga mampu milik supaya lebih ramai di luar sana bersama-sama mendapat manfaat dari produk ini. Lebih ramai yang memakai dan membeli lebih ramailah yang berjaya menyelamatkan wang dari membazir membeli produk mahal yang mencecah ratusan ringgit tetapi belum pasti keberkesanannya. Pilih pakej yang sesuai dengan kemampuan anda, dijamin anda akan berpuas hati!  sepertimana kebanyakkan pelanggan-pelanggan kami yang lain. 🙂  

Masih ragu-ragu dan perlukan maklumat tambahan? Kami telah senaraikan soalan-soalan lazim yang kerapkali ditanyakan dibawah ini.

Ingin membeli secara terus tanpa melalui pos? Anda boleh hubungi Stokis dan Ejen kami di seluruh Malaysia. Brunei dan Singapore juga!

Jika anda berminat untuk menjana pendapatan berterusan bersama kami anda boleh mendaftar menjadi ejen atau stokis kami dengan mendaftar disini

IV Mist telah lama berada dalam pasaran, semenjak tahun 2014 lagi. Ia telah mengalami pelbagai fasa bermula dari bawah sehinggalah ke hari ini yang mana ia telah bertahan lebih 6 tahun. Apa yang menariknya, ramai pelanggan merupakan ‘repeat customer’. Walaupun masalah mereka telah selesai namun mereka tetap menggunakan IV Mist untuk pelbagai tujuan lain. Produk yang mempunyai pengguna berulang adalah produk yang tentunya baik dan mempunyai manfaat dan ini juga menjamin para ejen dan stokis kami boleh menjana pendapatan berterusan. Apa yang menariknya, ramai stokis kami bermula dari pengguna yang mendapati IV Mist berkesan, seterusnya menjadi Ejen kemudian menjadi STOKIS! 

Soalan-soalan Lazim (FAQ)

Tiada perbezaan. Hanya warna botol sahaja

Pakai sekerap mungkin untuk masalah serius dan boleh dipakai pada bila bila masa serta dimana mana

IV MIST boleh dipakai seawal umur 1 tahun hingga ke peringkat warga emas. Cuma bagi kanak-kanak dan bayi elakkan sapu secara terus. 

IV MIST boleh dipakai dimana mana kecuali dibahagian mata dan alat sulit

LANGGAN NEWSLETTER!
HOTLINE

Isnin – Jumaat : 9.00AM – 5.30PM MYT (Tutup pada cuti umum) 

EMAIL & SOCIAL MEDIA

admin@ivmist.com

IV SYNERGY SDN BHD, 
349-1, Jalan Bandar Senawang 1, 
Bandar Baru Senawang, 
70450 Seremban, 
Negeri Sembilan

© 2020 All Right Reserved by IV Synergy Sdn. Bhd.