IV Mist? Apa itu IV Mist?

IV Mist adalah produk buatan tempatan, lulus status HALAL Jakim dan NOT, terhasil dari formulasi 10 jenis herba terpilih dimana keberkesanannya terbukti dalam perubatan. 10 herba terpilih tersebut ialah Halia, Safran, Argan, Habbatus Sauda, Halia Bara, Limau Purut, Minyak Kelapa Dara, Pudina, Serai dan Eucalyptus. Produk ini merupakan produk sapuan yang dibotolkan dalam botol semburan mudahguna dan menarik.

Matlamat utama penghasilannya adalah untuk merawati masalah Resdung. Ramai pengguna kami yang sudah bertahun-tahun menderita resdung akhirnya berjaya dirawati dengan produk ini. Apa yang menariknya, selepas menggunakannya IV Mist seberapa ketika, kami mendapati ia mempunyai pelbagai kegunaan lain yang kami sendiri tidak sangkakan.

Sesungguhnya, kami tidak mahu ‘overclaim’, tetapi banyak pengguna-pengguna IV Mist memberikan testimoni dan pengalaman mereka yang ada masanya diluar jangkaan kami. Ramai mereka mengatakan IV Mist menyelesaikan pelbagai masalah selain resdung seperti; jerawat, kudis, kurap, panau, gatal-gatal, ekzema, kekejangan otot, bahkan ada yang menyatakan ia mampu melegakan serangan migrain dan asma. Banyak lagi testimoni-testimoni pelanggan kami yang tak mampu kami senaraikan.

IV Mist telah lama berada dalam pasaran, semenjak tahun 2014 lagi. Ia telah mengalami pelbagai fasa bermula dari bawah sehinggalah ke hari ini yang mana ia telah bertahan lebih 5 tahun. Apa yang menariknya, ramai pelanggan merupakan ‘repeat customer’. Walaupun masalah mereka telah selesai namun mereka tetap menggunakan IV Mist untuk pelbagai tujuan lain. Produk yang mempunyai pengguna berulang adalah produk yang tentunya baik dan mempunyai manfaat dan ini juga menjamin para ejen dan stokis kami boleh menjana pendapatan berterusan.

Jika anda berminat untuk menjana pendapatan berterusan bersama kami anda boleh mendaftar menjadi ejen atau stokis kami dengan mendaftar disini (klik sini untuk mendaftar).

Sekiranya anda mempunyai masalah-masalah seperti yang tersenarai di atas, anda boleh mencuba IV Mist, ia tidak semahal produk lain dan dijamin harganya adalah mampu milik! (klik sini untuk membeli). Sekiranya anda mahu membelinya dengan segera atau secara COD (Cash on Delivery) , anda boleh hubungi Stokis-stokis kami di seluruh Malaysia juga di Brunei dan Singapura. (klik sini untuk senarai stokis)