Tahu harga saja tapi tak membeli dan mencuba, takkan menyelesaikan masalah RESDUNG anda, beli dan cubalah produk kami yang sudah membantu ribuan orang sejak 7 tahun lalu. Mungkin produk ini serasi dan mampu menyelesaikan masalah resdung anda?

Kami mempunyai sangat banyak testimoni!

Hampir setiap hari kami mendapat komen maklumbalas positif di iklan-iklan kami dan juga di whatsapp pelanggan kami. Kami berpegang pada prinsip, sesungguhnya adalah tidak bermoral memalsukan testimoni bagi meyakinkan pelanggan kami. Anda boleh memeriksa komen-komen di iklan dan page di laman sosial kami. Kami ada himpunkan sebahagian testimoni terpilih kami bertahun-tahun di laman testimoni kami, atau boleh melihat di Channel Instagram kami yang sering di kemaskinikan sekerap mungkin di sini. :

Maklumat Produk

IV Mist adalah produk kegunaan luar  Walaupun kegunaan utamanya dirumus khusus untuk RESDUNG namun ia mempunyai pelbagai kegunaan lain.

Produk ini merupakan produk sapuan yang dibotolkan dalam botol semburan mudahguna dan menarik.  Kajian menyatakan bahawa produk berjenis makanan, ada kerisauan boleh merisikokan kesihatan.

Produk IV Mist bertindak dari luar ke dalam.

Halal Jakim & Berdaftar KKM

IV Mist adalah produk buatan tempatan, lulus status HALAL JAKIM dan KKM. Apabila ia berstatus halal anda tidak perlu ragu-ragu / was-was dan apabila berdaftar dengan KKM maka kami percaya ia terbukti selamat tanpa bahan berbahaya.

Berasaskan herba

Terhasil dari formulasi 9 jenis herba terpilih yang mana keberkesanannya terbukti.  9 herba terpilih tersebut ialah Halia, Safran, Argan, Habbatus Sauda, Halia Bara, Limau Purut, Minyak Kelapa Dara, Pudina dan Serai.  

Bahan-Bahan Premium, Terpilih Dan Manfaatnya

Saffron

Melancarkan peredaran darah. Bersifat menenangkan.

Argan

Anti-inflamasi dan meredakan ketegangan.

Habbatus Sauda

Anti alergi. Menstabilkan Metabolisme tubuh.

Kelapa Dara

Pelembab semulajadi. Anti-Radang, Anti-Bakteria

Halia Bara

Mengeluarkan angin dari dalam tubuh. Melegakan resdung

Pudina

Menyegarkan. Melegakan saluran pernafasan. Mempunyai anti-bakteria.

Limau Purut

Melancarkan sistem pernafasan. Merawat gigitan serangga​.

Serai

Memecah lendir & kahak. Anti-oksidan & anti-radang.

Halia

Memanaskan badan. Melegakan loya, batuk dan sakit tekak.

Pilih pakej yang anda rasakan sesuai untuk anda