Ini caranya untuk Rawat Resdung & Bebas resdung selamanya. –Dijamin!

JANGAN TERKEJUT

Cara “PELIK” Ini Telah Diuji Berkali-Kali & TERBUKTI BERKESAN Ke Atas Lebih 8350 Pesakit Resdung Yang Lain!

Yang Paling Penting: Cara Cepat & Berkesan Ini Akan Buatkan Anda Boleh Tidur Lena & Melancarkan Pernafasan Seawal 7 Hari!

Ucapkan Selamat Tinggal Pada “Resdung”

Memperkenalkan!

IV MIST

  • Pertama di Malaysia – Minyak Aromatic khas untuk masalah resdung  pertama di Malaysia.
  • Kesan seawal 7 hari – Dijamin! 
  • Resdung hilang tanpa perlu buat pembedahan – Telah diuji berkali-kali & TERBUKTI BERKESAN ke atas 8350 pesakit kulit yang lain!

Sangat sesuai untuk masalah:

      1. Resdung
      2. Bersin selalu
      3. Pening kepala
      4. Bengkak mata
      5. Hidung tersumbat
      6. Lelehan hingus yang berlebihan
      7. Bersin melampau dan terlalu kerap.
      8. Telinga gatal dan sering tersumbat.
      9. Kegatalan di hidung mulut dan muka
      10. Lelehan air atau mukus keluar melalui hidung.
      11. Hingus yang berubah warna dan berbau busuk
      12. Batuk hingga kerongkong dan anak tekak gatal.
      13. Gatal mata apabila digaru, menjadi merah berair.
      14. Simptom paling ketara apabila hidung kerap tersumbat dengan lendir dan kahak hingga sukar dihembus keluar. Akibatnya, suara penghidap menjadi sengau.

Antara Bahan-bahan Yang Digunakan Dalam IV Mist Aromatic Nano Oil.

      1. Habbatus Sauda
      2. Minyak Kelapa Dara
      3. Saffron
      4. Argan Oil
      5. Eucalyptus 
      6. Pudina
      7. Serai
      8. Limau Purut
      9. Halia
      10. Halia Bara

*Semua bahan Natural, tanpa steroid, Camphor, dan bahan berbahaya.

 

Ini Ciri-ciri IV Mist Aromatic Nano Oil

      • Telah mendapat kelulusan HALAL (MS 2200 : 2008 1 073-12/2014)
      • Berkuantiti 12ML – Cukup penggunaan untuk sebulan / Boleh dapat 100 semburan.
      • Tiada Camphor – (kapur barus) yang boleh menyebabkan saluran pernafasan sempit.
      • Semua bahan Natural  – Tanpa bahan pewangi dan pewarna tiruan.
      • Selamat digunakan – Boleh digunakan oleh bayi dan orang dewasa.
      • Tiada kesan sampingan – Selamat digunakan pada semua jenis kulit.

Ini Kebaikan Yang Dialami Hampir 90% PENGGUNA IVMIST AROMATIC NANO OIL

      • Dah tak bersin-bersin bila bangun pagi.
      • Muka, hidung dan mata dah kurang gatal.
      • Jerawat  dan kulit muka menjadi bersih.
      • Hilang rasa serabut dan ketidakselesaan yang bermain sekitar hidung
      • Tidur bertambah lena & nyenyak, tanpa gangguan hidung tersumbat dan berair.
      • Pernafasan menjadi semakin lancar dah lama tidak diserang resdung
      • Kepala menjadi lebih ringan.
      • Bebas dari selsema dan hidung tersumbat


IVMist Aromatic Nano Oil
telah digunakan lebih 8350 pengguna!

Pengguna-pengguna IVMist Aromatic Nano Oil yang berpuas hati.

4.8 bintang diberi dari 8350 pengguna IVMist.


Selepas Menggunakan IVMist.  Ini Mungkin Apa Yang Akan Berlaku Kepada Anda

      1. Dah TAK RISAU lagi kemas-kemas rumah sambil tutup hidung😷
      2. Dah TAK SERABUT bersin smpi demam dan sakit kepala🤒
      3. Dah TAK BERGANTUNG dgn ubat yg mengantuk dan mahal lagi😱
      4. Dah TAK MALU dengan mata, hidung meleleh air lagi dan bengkak merah-merah bila berdepan dengan orang.😍
      5. Dah boleh TIDUR LENA waktu malam TANPA DIGANGGU HIDUNG TERSUMBAT DAN BERAIR 😴🤤
      6. TAK STRESS nak hadap hidung BERAIR DAN TERSUMBAT setiap hari.🤧
      7. Keyakinan diri semakin MENINGKAT😆😁

SEKEJAP!!!

Ini Antara Perkara Yang Wajib Anda Tahu Sebelum Mencuba IV Mist Untuk Merawat Resdung

Pertama, Bagaimana Resdung Boleh Terjadi?

Sebenarnya Resdung berpunca dari pembengkakan turbinate di dalam rongga-rongga muka. Fungsi rongga-rongga ini adalah menghasilkan lendir dan mengalirkan ke seluruh bahagian muka. Justeru, apabila bengkak pada turbinate terjadi, ia menyebabkan lendir tadi tidak dapat mengalir dengan sempurna lalu menyebabkan ia mula tersekat dan bertakung di dalam rongga-rongga muka.

Seterusnya, apabila lendir-lendir tadi mula bertakung, ia mula bagi tekanan pada bahagian muka, mata dan hidung lalu gejala-gejala seperti hidung tersumbat dan rasa sakit pada bahagian muka berlaku. Tambahan pula, sekiranya lendir dibiarkan bertakung di dalam rongga tanpa mendapatkan rawatan yang efektif, ia akan mula membusuk dan pembiakan bakteria akan terjadi.

Bayangkan kalau sampah dibiarkan seminggu. Eeei!

Akibatnya, jangkitan kuman pada anggota badan pada bahagian muka seperti telinga, mulut serta mata akan berlaku. Kes terburuk adalah resdung menjadi kronik apabila bakteria serta kuman ini merebak ke bahagian otak lalu boleh mengancam nyawa. Salah satu punca penyakit resdung menjadi bertambah kuat adalah berpunca dari alahan kepada perkara tertentu. Antara alahan yang popular dalam kalangan pesakit resdung adalah habuk, cuaca dan juga makanan terutamanya makanan laut.

Resdung akan lebih aktif apabila anda memiliki alahan. Setiap orang mempunyai alahan yang berbeza-beza, ia seperti cap jari manusia yang masing-masing berlainan. Ini bermakna jika anda tidak ‘berpantang’ maka  anda akan lebih terdedah kepada resdung.

Jadi Bagaimana Iv Mist Efektif Merawat Resdung?

Pertama, apa yang perlu anda tahu IVMist dihasilkan menggunakan 10 herba khas yang dipilih sesuai untuk merawat resdung dan telah melalui proses teknologi nano. Proses saintifik ini menjadikan zarah minyak di dalam IVMist lebih kecil berbanding zarah air dan ianya satu-satunya minyak yang boleh disembur.

Manakala, dalam merawat resdung, IVMist berfungsi cepat meresap ke dalam kulit dan membantu mengecutkan turbinate yang bengkak. Hasilnya, lendir yang bertakung di dalam rongga muka anda akan mengalir keluar, sama ada melalui hidung atau mulut lalu menyembuhkan penyakit resdung anda.

Tahap Kronik Resdung?

Ciri-ciri lendir yang keluar ini juga akan membantu mengenalpasti tahap kronik resdung anda. Antara cirinya adalah seperti berikut:

      • Jernih = Biasa
      • Kuning kehijauan = Hampir Kronik
      • Hijau + berdarah + nanah = Kronik

Pada masa yang sama, ciri-ciri lain IV Mist adalah aromanya dapat memberikan kelegaan dan ketenangan apabila anda menghidunya secara dalam dan perlahan-lahan selain bersesuaian untuk penjagaan kulit muka anda.

4 Sebab Kenapa

Saya Cadangkan IVMIST Aromatic Nano Oil

      1. Selain untuk resdung, IVmist boleh dijadikan seperti minyak angin dan boleh digunakan untuk sakit luaran. Jimat, anda tak perlu guna produk berasingan atau produk lain.
      2. Minyak yang mempunyai zarah lebih halus seperti air – kalau guna seperti minyak yang ada dipasaran, ia mungkin agak melekit, tidak cepat meresap dan lambat bertindak. Guna IVMist, tidak melekit dan selesa dipakai pada bila-bila masa. Selain itu ia cepat meresap dan bertindak pantas keatas sakit yang dialami. MUDAH, PANTAS, Dan BEKRESAN.
      3. Formulasi DICIPTA KHAS dengan teknologi moden
      4. Boleh digunakan pada kulit bayi dan orang dewasa. Kami ada pengguna seawal 1 tahun hingga dewasa.


Berapa Harga Ivmist Aromatic Nano Oil Ni? Saya Minat!

Kalau anda jumpa specialist. Biasanya anda kene caj minimum RM 1,000.00 – RM500.00 untuk 1 sesi consultation

Kalau anda guna produk import, anda perlu habiskan sehingga RM200.00 – RM400.00 untuk setiap loose item.

Tapi…

Kalau anda guna IVMist, anda hanya perlu laburkan RM34.90 je utk dptkan sebotol IVMiist yang boleh rawat resdung, 12ml Boleh guna 100 semburan dan tahan selama 1 bulan.😱😍

Boleh guna untuk beberapa masalah luaran selain resdung. Sangat-sangat JIMAT!

Malah kesannya LEBIH CEPAT & SELAMAT dengan penggunaan bahan natural tanpa chemical bahaya.

Ianya berbaloi bukan?

Tunggu Dulu

Saya Ada PROMOSI TERBARU Untuk Anda

Harga sebenar IV Mist Aromatic Nano Oil = RM 34.90

Jika anda dapatkan IV Mist Aromatic Nano Oil 30 minit dari sekarang.

Anda akan dapat dengan Harga RM 28  sahaja ( Diskaun RM 6.90!)

*Postage mengikut kawasan.

Warning :
Stok adalah terhad & harga promosi ini takkan kekal lama!

Saya tahu bila saya umumkan promosi IVMist RM 28 untuk kali ini, akan ramai yang berebut-rebut nak dapatkan promo ni.

      • Masukkan kod kupon ini untuk tebus.

RM 28 Sebotol
KUPON : IVMIST2020

Minutes
Seconds

Anda Ada 3 Pilihan Sahaja Sekarang…

Baiklah, skrg anda ada 3 pilihan je taw.

      1. Teruskan beli macam-macam ubat, pergilah buat mana-mana rawatan resdung yang lain dan abaikan je minyak IVMist ni, berhabis rastusan malahan ribuan ringgit dengan kaedah yang tak berkesan . Duit makin habis, resdung tak juga sembuh.
      1. Boleh stop buat apa-apa. Lupakan je impian nak bebas dari resdung dan teruskan hidup mcm biasa.

Atau…

      1. Anda cuba minyak IVMist ni dan alami sendiri sejauh mana ia mampu membantu hidup anda.  Terpulang pada anda. Keputusan di tangan anda. Anda yang tentukan sendiri nasib anda.

Jom sertai saya & lebih 8350 pengguna IVMist yang lain demi masa depan anda & keluarga anda yang lebih baik. Saya tak sabar nak lihat perubahan terbaru pada diri anda!

1 botol IV Mist Aromatic Nano Oil 12ml – RM 28 sahaja (diskaun 6.90!)

Klik button dibawah untuk dapatkan dengan harga promosi ini!

P/s: Terpulang pada anda jika anda nak tinggalkan page ini & main facebook semula.

Tapi apa yang pasti saya kene bagitahu anda awal-awal. 

Kalau anda tak bertindak sekarang, anda MUNGKIN TERLEPAS peluang untuk mendapat offer sebegini lagi!

Jangan salahkan saya kalau kali kedua anda lihat page ini, sudah tiada promosi ini lagi.

P.p.s: Kami menerima jumlah order & message yang banyak setiap hari, order segera sebelum stok habis!

P.p.p.s: Anda boleh terus order dengan klik button dibawah.

“IV Mist, kini sudah 5 Tahun di pasaran dan telah membantu ramai penderita Resdung juga pelbagai manfaat yang lain! “

IV MIST HQ, 349, Jalan Bandar Senawang 1, 70450 Seremban, Negeri Sembilan.