Berminat nak jadi Ejen / Stokis?

Terima kasih kerana berminat untuk menjadi Ejen / Stokis IV Mist.

Saya pasti anda yang mengunjungi laman ini adalah kerana anda berniat dan berminat untuk menambah pendapatan bersama kami. 

Anda Telah Membuat Pilihan Yang Tepat! 

7 Kelebihan Produk IV Mist

Lihat video stokis-stokis kami ini dahulu

Produk Senang Jual

Produk IV Mist adalah produk mampu milik dan sebenarnya murah kerana manfaatnya pelbagai. Harga lantai jualan ialah RM28 ringgit dimana tidak menyukarkan bakal pelanggan untuk mencuba. Setelah mereka beli dan guna IV Mist, 99% kami jamin mereka tidak akan menyesal bahkan akan menggalakkan kawan-kawan mereka pula mencubanya.

Sebagai peniaga, kita faham bahawa ada 2 keadaan utama dalam menjual barangan.

    1. Barang mahal untungnya mungkin tebal atau banyak, tetapi ia sukar dijual kerana tidak ramai yang mampu.
    2. Barang mampu milik atau murah, untungnya kecil tetapi barangan mudah dijual. Apatah lagi barang itu seperti IV Mist yang kami berani jamin ianya sangat mudah di jual.

Sasaran Produk Luas

Produk ini kami namakan IV Mist – Aromatic Nano Oil. Ia mempunyai pelbagai bermanfaat bagi merawat, melegakan pelbagai jenis kesakitan seperti ; Resdung, Migrain, Jerawat, Sakit Kepala, Kejang Otot, Lenguh, Sakit Sendi, Luka Kecil, Kudis, Bisul, Kurap, Panau, Selsema, Batuk, Berkahak, Cekam dan banyak lagi. 

Kami tidak mahu overclaim, tetapi testimoni pelanggan kami mendapati IV Mist berkesan menyelesaikan pelbagai jenis masalah mereka. Anda boleh lihat testimoni-testimoni pelanggan kami yang mencecah ribuan. Ini bermakna, produk ini pelbagai guna dan manfaat yang membawa erti ia mempunyai pasaran yang luas.

Pelanggan Berulang 

Repeat order, repeat customer adalah BONUS, di sinilah kelebihan terbesar produk kami ini. Ada banyak pelanggan kami yang menggunakan IV Mist sejak bertahun-tahun lalu. Walaupun mereka membeli pada awalnya untuk merawat penyakit mereka contohnya Resdung, selepas sembuh mereka masih ingin menggunakan IV Mist untuk tujuan-tujuan lain.

Modal Permulaan Yang Kecil 

Harga produk kami ini bukan sahaja mampu milik untuk pelanggan, tetapi juga mampu menjadikan anda Ejen dengan harga yang rendah. Produk kami juga boleh di beli dengan kuantiti 10 unit bagi melayakkan anda menjadi ejen dan kosnya kurang RM200. Tidak ada produk lain yang menawarkan harga serendah ini. Mengapa? Apa tujuan kami berbuat demikian? Kerana kami mahukan seluruh negara mengenali dan menggunakan IV Mist!.

Margin Keuntungan Yang Tinggi

IV Mist memberikan kelebihan besar kepada para ejen dan stokis, ia mempunyai margin (lebihan) keuntungan yang tinggi. Pastikan anda menjual pada harga lantai pasaran yang kami syorkan. Kami tidak mahu ejen yang membuang harga kerana ia membawa kesan buruk pada ejen-ejen lain dalam jangka masa panjang. Sekiranya anda bermasalah dalam menjual, pihak kami (HQ) sedia membantu anda.

Sokongan Berterusan Dari HQ

Kami di HQ akan sentiasa berterusan membuat iklan dari masa ke semasa. Ini bagi memastikan produk ini sentiasa ada permintaan (demand) dalam pasaran. Selain itu ia bagi menguatkan jenama IV Mist ini.

Kami di HQ juga berbesar hati membantu anda dalam skill-skill pemasaran bagi memudahkan anda menjual stok-stok anda dengan lebih pantas dan lebih banyak.

Ganjaran Capai Sasaran

Pihak IV Mist HQ juga sangat-sangat menghargai stokis-stokis dan ejen-ejen. Bagi kami anda adalah rakan niaga kami yang berharga. Jadi ganjaran dan reward akan diadakan juga secara berkala.

Jadi, dengan segala kelebihan di atas, mengapa perlu fikir lebih panjang? Marilah bersama-sama menjana pendapatan yang konsisten dan berulang-ulang dengan IV MIST sekarang!

Berapakah Harga & Kuantiti?

Untuk melayakkan anda menjadi Ejen / Stokis 
anda WAJIB membeli pakej berkaitan;

Berikut adalah pakej-pakej Ejen & Stokis IV Mist yang kami tawarkan :  *kemaskini Jun 2022

Stokis

PAKEJBIL. UNITHARGA / UNITRM
PAKEJ 300300RM 14RM 4200
PAKEJ 100100RM 15RM 1500
PAKEJ 5050RM 16RM 800

Ejen

PAKEJBIL. UNITHARGA / UNITRM
PAKEJ 1010RM 20RM 200
HARGA RUNCIT

RM28

SEUNIT

RM 28 Adalah harga runcit lantai yang kami benarkan. DI LARANG SAMA SEKALI menjual di bawah harga runcit ini. 

Pihak HQ memandang serius perihal pembuangan harga. Kerana ia memberi kesan besar kepada Ejen & Stokis lain juga HQ sendiri. Sekiranya anda didapati melanggar syarat ini, kelayakan anda sebagai Ejen & Stokis anda AKAN TERBATAL serta merta dan mungkin berhadapan dengan tindakan mahkamah dari kami. 

Daftar Segera Sebagai Ejen / Stokis

Daftar segera dengan form di bawah ini. Permohonan akan di hantar terus ke aplikasi WhatsApp. Staff kami akan melayani anda untuk urusan seterusnya. 

WhatsApp-Logo
LANGGAN NEWSLETTER!
HOTLINE

Isnin – Jumaat : 9.00AM – 5.30PM MYT (Tutup pada cuti umum) 

EMAIL & SOCIAL MEDIA

admin@ivmist.com

IV SYNERGY SDN BHD, 
349-1, Jalan Bandar Senawang 1, 
Bandar Baru Senawang, 
70450 Seremban, 
Negeri Sembilan

© 2020 All Right Reserved by IV Synergy Sdn. Bhd.